Waarom KUBUS?

1. Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs:)
KUBUS is een eigenzinnige organisatie die bestaat uit een landelijk netwerk van samenwerkende accountantskantoren, administratiekantoren, bedrijfs- en belastingadviseurs. Door geringe overheadkosten kunnen we scherpe tarieven hanteren. Bovendien doen we alleen een beroep op onze AA-accountants als dat nodig is. Op deze manier blijven we betaalbaar.

2. Duidelijkheid vooraf met inbegrip van kosteloos telefonisch advies:)
Laat u niet verrassen door ondoorzichtige rekeningen. Kies voor een KUBUSpakket tegen een vaste prijs. Dat is duidelijkheid vooraf. Kostenbewaking vormt een vast onderdeel van onze dienstverlening. Voor vragen tussendoor helpt uw adviseur u snel en vakkundig met een telefonisch advies. Gratis, want korte telefoontjes zijn in de prijs inbegrepen.

3. EfficiŽnte werkwijze:)
Korte lijnen, veel verschillende diensten en een vaste prijs. Dat is KUBUS! De afgelopen jaren hebben veel ondernemers geprofiteerd van de voordelen van onze werkwijze. Nog altijd begroeten wij voortdurend nieuwe klanten. Niet voor niets heeft KUBUS de fd. Gazellen Award 2010 ontvangen omdat KUBUS een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is.

4. Een vast aanspreekpunt:)
Bij KUBUS heeft u een vast aanspreekpunt bij u in de buurt. Dat werkt snel en gemakkelijk. Uw KUBUSadviseur ondersteunt u als ondernemer op meerdere bedrijfsfuncties. Zo gaat hij voor u op zoek naar de beste fiscale oplossing voor uw bedrijf. Verder bepaalt u zelf op welk gebied u hulp kunt gebruiken.

5. Voordelig online administratiepakket:)
Er kan overigens nog veel meer bij KUBUS. Profiteer bijvoorbeeld van ons voordelig online administratiepakket. Overal beschikbaar, lage maandlasten. U weet altijd hoe uw bedrijf ervoor staat. KUBUSonlineboekhouden scoort het hoogst in onafhankelijke vergelijkingstests en het behoort tot de voordeligste administratiepakketten in de markt. Probeer gratis!


Overtuigd?